A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Dr. Oetker muffin süteménypor 380 g

Dr. Oetker muffin süteménypor 380 g
Gyártó: DR. OETKER MO.KER.KFT
Cikkszám: 522367001
1 699 Ft
4 471 Ft / kg
Hűségpont érték:
Tartalmaz 18% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 8 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Tápanyagok

 Elkészített süteményben: 100 gElkészített süteményben: 1 darabban (kb. 51 g) %*
Energia: 1872 kJ955 kJ11
448 kcal229 kcal11
Zsír: 25 g 13 g 19
-amelyből telített zsírsavak: 5,0 g 2,5 g 13
Szénhidrát: 49 g 25 g 10
-amelyből cukrok: 26 g 13 g 14
Rost: 1,5 g 0,8 g
Fehérje: 5,5 g 2,8 g 6
Só: 0,63 g 0,32 g 5
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
A termékből 1 darab tojás (M-es), 125 ml napraforgóolaj és 125 ml tej (1,5%-os zsírtartalmú) hozzáadásával 12 darab sütemény készíthető.

Gyártó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Tárolás

Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!

További leírás

Ínycsiklandó receptek: Dr. Oetker SütniJó!

Kapcsolat

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! A nyers tészta fogyasztásra nem alkalmas, alapos hőkezelés szükséges!

Receptek

További hozzávalók: 1 db tojás (M-es) 125 ml napraforgóolaj 125 ml tej 1. Előkészítés: A sütőt előmelegítjük. A papírformákat az előkészített tepsibe (kb. 35 x 40 cm) vagy muffin formába tesszük. 2. Tészta elkészítése: A süteményport egy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a tejet. Konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük. 1 evőkanál csokoládédarabot tegyünk félre a díszítéshez, majd a maradékot egy spatulával egyenletesen keverjük a masszához. A formákba csak akkor kezdjük el a tészta adagolását, ha a sütő elérte a megfelelő hőfokot. 3. Sütés: A tésztát 2 evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a papírformákban, és a félretett csokoládédarabokkal megszórjuk a tetejét. A tepsit a sütő közepébe toljuk és a muffinokat megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve) Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 20-25 perc Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait! Tipp: Márványos muffin: A csokoládédarabokat vízgőz felett megolvasztjuk. A tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük, és a formákban elosztjuk. Az olvasztott csokoládét a muffinok tetejére csorgatjuk és egy villa segítségével óvatosan a tésztába forgatjuk (márványosra keverjük), majd a megadott ideig sütjük.

Forgalmazó címe

Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Előírt terméknév

Muffin süteménypor. Kevert tészta csokoládéval

Cég címe

9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.

Nutrition Other Text

A termékből 1 darab tojás (M-es), 125 ml napraforgóolaj és 125 ml tej (1,5%-os zsírtartalmú) hozzáadásával 12 darab sütemény készíthető.

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett