Összetevők
66% oligofruktóz,33% zselatin,Nedvesítőszer: glicerin, etilalkoholGyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Elkészítés és felhasználás
1 tasak Expressz Zselatin fix megfelel ½ tasak (5 g) őrölt zselatinnak, ill. kb. 3 db lapzselatinnak.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Termék információk
A Dr. Oetker Expressz Zselatin fix-szel most még könnyebben elkészítheti kedvenc tortáit, krémeit. Hiszen az Expressz Zselatin fixet nem szükséges felmelegíteni: elég csak a krémhez keverni és máris kész!
Receptek
Felhasználási javaslat: Joghurtos krémhez: 200 ml tejszín, 125 ml joghurt, 50 g porcukor. Túrós krémhez: 125 ml tejszín, 250 g túró (áttört), reszelt citromhéj, 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor, 70 g porcukor. Mascarpone krémhez: 200 ml tejszín, 250 g mascarpone sajt, 70 g porcukor. 1. A folyékony tejszínt konyhai robotgéppel rövid ideig verjük. 2. Az Expressz Zselatin fixet állandó keverés mellett a tejszínhez adjuk és tovább verjük a kívánt állag eléréséig. 3. Végül hozzáadjuk a cukrot és a receptjavaslatban megadott többi hozzávalót. 4. Az elkészült krémet, ill. tortát kb. 3 órára hűtőszekrénybe tesszük.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Expressz zselatin fix por
Cég címe
9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!