Összetevők
Szárított sütőélesztő,Emulgeálószer: szorbitán-monosztearátEgyéb információk
Védőgázas csomagolásban!
Elkészítés és felhasználás
Elegendő 500 g liszthez. Megfelel 25 g friss élesztőnek. 1. Az élesztőt felhasználás előtt nem szükséges felfuttatni, csak ha azt a süteményrecept igényli (pl. kelt kalács). A tasak tartalmát liszttel jól elkeverjük. 2. Az előkeveréket a süteményrecept által megadott többi összetevőhöz hozzáadjuk, beleértve az élesztő felfuttatásához számított és a sütemény egészéhez szükséges folyadékot is. A nyers tésztát az alkalmazott receptnek megfelelően kidolgozzuk. A kidolgozott tésztát sütés előtt a szokásos módon kelesztjük.
Tárolás
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig (hónap, év): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. H-9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. H-9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Instant élesztő
Cég címe
H-9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!