Összetevők
Cukor,Módosított keményítő,Dextróz,Sűrítőanyag (karragén),Stabilizátorok (difoszfátok, nátrium-foszfátok),Aromák (tejet tartalmaz),Színezék (karotinok)Tápanyagok
100 g elkészített termékben (1,5% zsírtartalmú tej hozzáadásával): | 1 adag krémben kb. 85 g (1,5% zsírtartalmú tej hozzáadásával): | 1 adag krémben %* | |
---|---|---|---|
Energia: | 508 kJ | 431 kJ | 5 |
120 kcal | 102 kcal | ||
Zsír: | 1,2 g | 1,0 g | 1 |
amelyből telített zsírsavak: | 0,8 g | 0,6 g | 3 |
Szénhidrát: | 25 g | 21 g | 8 |
amelyből cukrok: | 20 g | 17 g | 19 |
Fehérje: | 2,7 g | 2,3 g | 5 |
Só: | 0,34 g | 0,29 g | 5 |
A termékből 800 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej hozzáadásával 12 adag készíthető. | |||
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Termék információk
A Dr. Oetker Házi krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk. Elkészítése egyszerű, hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság!
Receptek
További hozzávaló: ✓ 800 ml hideg tej Elkészítés receptjavaslattal: Házi krémes Hozzávalók: 1 tasak Dr. Oetker Házi Krémes krémpor, 800 ml hideg tej, 1 csomag Dr. Oetker Leveles tészta. 1. A szobahőmérsékletű leveles tésztát kitekerjük a csomagolásból, a hosszanti oldala mentén két egyforma részre vágjuk és mindkét lapot 25x30 cm-re nyújtjuk. A lapokat tepsibe helyezzük, több helyen megbökdössük és a csomagoláson szereplő leírás szerint megsütjük. A 800 ml hideg tejet egy magasfalú keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a Dr. Oetker Házi Krémes krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton minimum 3 percig habosra keverjük. 2. Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. 3. A másik tésztalapot 12 egyforma darabra vágjuk, majd a krém tetejére helyezzük. Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Ízlés szerint porcukorral meghintve kínáljuk. Tipp • Az elkészített krémet sütés nélküli süteményekhez is felhasználhatjuk. Pl. babapiskótával is rétegezhetjük. • Francia krémes készítéséhez a krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezhetünk. • A krém kitűnő tölteléke lehet képviselőfánknak vagy profiterolnak.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Házi krémes. Krémpor
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!