Összetevők
Cukor,Módosított burgonyakeményítő,Fruktóz,Zselésítőanyag (karragén),Stabilizátorok (difoszfátok, nátrium-foszfátok),Aromák (tejet tartalmaz),Színezék (karotinok)Tápanyagok
Elkészített krémben: 100 g | Elkészített krémben: 1 adag krémben kb. 79 g | Elkészített termékben: 1 adag krémben %* | |
---|---|---|---|
Energia: | 419 kJ | 331 kJ | 4 |
99 kcal | 78 kcal | ||
Zsír: | 1,3 g | 1,0 g | 1 |
amelyből telített zsírsavak: | 0,8 g | 0,7 g | 4 |
Szénhidrát: | 19 g | 15 g | 6 |
amelyből cukrok: | 14 g | 11 g | 12 |
Fehérje: | 2,9 g | 2,3 g | 5 |
Só: | 0,33 g | 0,26 g | 4 |
A termékből 800 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej hozzáadásával 12 adag készíthető. | |||
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Elkészítés és felhasználás
További hozzávaló: - 800 ml hideg tej Elkészítés receptjavaslattal: Házi krémes Hozzávalók: 1 tasak Dr. Oetker Házi krémes krémpor cukorcsökkentett, 800 ml hideg tej, 1 csomag Dr. Oetker friss, sütésre kész leveles tészta. A szobahőmérsékletű leveles tésztát kitekerjük a csomagolásból, a hosszanti oldala mentén két egyforma részre vágjuk és mindkét lapot 25 x 30 cm-re nyújtjuk. A lapokat tepsibe helyezzük, több helyen megbökdössük és a csomagoláson szereplő leírás szerint megsütjük. A 800 ml hideg tejet egy magas falú keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a Házi krémes krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd magas fokozaton minimum 3 percig habosra keverjük. Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. A másik tésztalapot 12 egyforma darabra vágjuk, majd a krém tetejére helyezzük. Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Tipp - Francia krémes készítéséhez a krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezhetünk. - A krém kitűnő tölteléke lehet képviselőfánknak vagy profiterolnak.
Tárolás
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Termék információk
-30%** cukor A cukorcsökkentett Dr. Oetker Házi Krémes krémporral a megszokott minőségben készíthetjük el kedvenc házias ízű krémesünket. Elkészítése egyszerű, hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság! **A Dr. Oetker Házi krémes krémhez képest 30%-kal csökkentett cukortartalmú.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Házi krémes krémpor
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!