Összetevők
Cukor,Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412)),Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341))Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Elkészítés és felhasználás
Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez. 1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk. 2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát. 3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri. 4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel. Tipp Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Habfixáló
Cég címe
Gyártóüzem: 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!