Összetevők
Cukor,Módosított keményítő,Sovány tejpor,Stabilizátor (difoszfátok),Emulgeálószer (nátrium-foszfátok),Színezék (karotinok),Természetes bourbon vanília aroma,Természetes aromaTápanyagok
1,5%-os zsírtartalmú tejjel elkészítve 100 g | 1,5%-os zsírtartalmú tejjel elkészítve 1 adagban (kb. 144 g) | 1,5%-os zsírtartalmú tejjel elkészítve 1 adagban %* | |
---|---|---|---|
Energia: | 387 kJ | 557 kJ | 7 |
91 kcal | 132 kcal | ||
Zsír: | 1,3 g | 1,9 g | 3 |
amelyből telített zsírsavak: | 0,9 g | 1,2 g | 6 |
Szénhidrát: | 16 g | 24 g | 9 |
amelyből cukrok: | 14 g | 20 g | 22 |
Fehérje: | 3,5 g | 5,0 g | 10 |
Só: | 0,41 g | 0,60 g | 10 |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Elkészítés és felhasználás
4 személy részére Hozzávalók: 1 tasak Gála krémpudingpor, 500 ml tej 1. A tasak tartalmát hozzáadjuk az 500 ml tejhez. 2. 3 perc alatt kézi habverővel simára keverjük a krémpudingot. 3. Poharakba vagy tálkákba öntjük. A kívánt állag eléréséig állni hagyjuk néhány percig.
Tárolás
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Előírt terméknév
Vaníliaízű krémpudingpor
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Nutrition Other Text
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!