Összetevők
96% cukor,Zselésítőanyagok (karragén (E 407), kálium-klorid (E 508)),Sűrítőanyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)),Stabilizátor (kálium-citrátok (E 332))Tápanyagok
100 g elkészített termékben 250 ml vízzel elkészítve: | |
---|---|
Energia: | 275 kJ |
65 kcal | |
Zsír: | 0,0 g |
amelyből telített zsírsavak: | 0,0 g |
Szénhidrát: | 16 g |
amelyből cukrok: | 16 g |
Fehérje: | 0,0 g |
Só: | 0,01 g |
Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Elkészítés és felhasználás
Elkészítés: 1. A tasak tartalmát egy keverőedénybe öntjük. 2. A 250-300 ml forrásban lévő vizet egy adagban hozzáadjuk, és kézi habverővel legalább fél percig simára keverjük. 3. A feloldódott tortazselét a torta közepétől kiindulva azonnal a gyümölcsre csurgatjuk, majd hagyjuk a mázat megszilárdulni. Tipp Ízlés szerint a tortazselét 250 ml forró víz és 50 ml gyümölcslé hozzáadásával is elkészíthetjük.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Termék információk
A Dr. Oetker Expressz Tortazselével egyszerűen készíthetünk ragyogó zselés mázat. Az Expressz Tortazselét nem kell főzni: forró vízzel elkeverve, cukor hozzáadása nélkül máris a tortára csurgatható.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Tortazselépor egy 24 cm átmérőjű torta bevonásához.
Cég címe
9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!