Összetevők
Kukoricakeményítő,Étkezési só,Aroma,Színezék (kármin, karotinok)Tápanyagok
Elkészített pudingban: 100 g | Elkészített pudingban: 1 adagban kb. 144 g | Elkészített pudingban: 1 adagban %* | |
---|---|---|---|
Energia: | 376 kJ | 542 kJ | |
89 kcal | 128 kcal | 6 | |
Zsír: | 1,3 g | 1,9 g | 3 |
-amelyből telített zsírsavak: | 0,8 g | 1,2 g | 6 |
Szénhidrát: | 16 g | 23 g | 9 |
-amelyből cukrok: | 10 g | 15 g | 17 |
Fehérje: | 3,0 g | 4,3 g | 9 |
Só: | 0,14 g | 0,20 g | 3 |
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej és 35 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető. | |||
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Gyártó címe
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Elkészítés és felhasználás
Hozzávalók: Dr. Oetker puncs pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor. (4 adag elkészítéséhez elegendő) 1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük. 2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. 3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk. Receptjavaslat: Áztassunk rumban 50 g mazsolát. Főzés előtt keverjük a csomómentesen elkevert pudingporhoz, majd a receptleírás szerint készítsük el a pudingot.
Tárolás
Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Termék információk
A Dr. Oetker eredeti pudingja igazi klasszikusnak számít. Magyarország legkedveltebb pudingpora eredeti Dr. Oetker minőségben.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Nutrition Other Text
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej és 35 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!