Összetevők
Dextróz,Zselésítőanyag (pektinek),Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav),Tartósítószer (szorbinsav),PálmaolajGyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu www.befozok.hu
Termék információk
Javasolt sárgabarackból készülő magas gyümölcstartalmú lekvár, dzsem készítéséhez. A sárgabarack tulajdonságainak figyelembevételével kifejlesztett zselírozóanyag, amely kiemeli a sárgabarack eredeti ízét.
Receptek
Adagolás: 1000-1250 g sárgabarack (előkészített), 350 g cukor, 1 tasak Dzsemfix Sárgabarackhoz. 1. Lekvár készítéséhez a megtisztított, kimért sárgabarackot szükség szerint daraboljuk, majd az egészet pépesítjük. 2. Az előkészített sárgabarackot egy főzőedénybe öntjük. A dzsemfixet a kimért cukorral elkeverjük, és a gyümölcshöz adjuk, majd állandó keverés mellett nagy lángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet folyamatos keverés mellett további 3 percig forrni hagyjuk, majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről. 3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és kb. 5 percre fejre állítjuk. Tipp: • Friss helyett használhatunk fagyasztott gyümölcsöt is. Felolvasztás, lecsepegtetés után mérjük ki a szükséges mennyiséget. • A kész lekvárt száraz, hűvös helyen, a felnyitott üveget hűtőszekrényben tároljuk. • További tippek, javaslatok: www.befozok.hu oldalon.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft. 9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Cukortakarékos zselírozóanyag házi befőzéshez
Cég címe
9241 Jánossomorja Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!