Összetevők
Búzaliszt,Cukor,23% csokoládé (cukor, kakaómassza, Kakaóvaj, emulgeálószer (lecitinek)),6,1% zsírszegény kakaópor,Térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium- karbonátok),AromaTápanyagok
Elkészitett süteményben 100 g: | Elkészitett süteményben 1 darabban (kb. 46 g): | %* | |
---|---|---|---|
Energia: | 1947 kJ | 896 kJ | 11 |
467 kcal | 215 kcal | ||
Zsír: | 28 g | 13 g | 19 |
-amelyből telített zsírsavak: | 5,9 g | 2,7 g | 14 |
Szénhidrát: | 45 g | 21 g | 8 |
-amelyből cukrok: | 27 g | 12 g | 13 |
Rost: | 2,8 g | 1,3 g | |
Fehérje: | 6,1 g | 2,8 g | 6 |
Só: | 0,70 g | 0,32 g | 5 |
A termékből 1 darab tojás (M-es), 125 ml napraforgóolaj és 100 ml tej (1,5%-os zsírtartalmú) hozzáadásával 12 darab sütemény készíthető. | |||
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmazhat
Diófélék:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Tárolás
Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Ínycsiklandó receptek: Dr. Oetker SütniJó!
Kapcsolat
Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Termék információk
Biztonsági figyelmeztetés
FIGYELEM! A nyers tészta fogyasztásra nem alkalmas, alapos hőkezelés szükséges!
Receptek
További hozzávalók: 1 db tojás (M-es) 125 ml napraforgóolaj 100 ml tej Előkészítés: A sütőt előmelegítjük. A papírformákat az előkészített tepsibe (kb. 35 x 40 cm) vagy muffin formába tesszük. Tészta elkészítése: A süteményport egy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat és a tejet. Konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton kb. 2 percig keverjük. 1 evőkanál csokoládécseppet tegyünk félre a díszítéshez, majd a maradékot egy spatulával egyenletesen keverjük a masszához. A formákba csak akkor kezdjük el a tészta adagolását, ha a sütő elérte a megfelelő hőfokot. Sütés: A tésztát 2 evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a papírformákban, és a félretett csokoládécseppekkel megszórjuk a tetejét. A tepsit a sütő közepébe toljuk és a muffinokat megsütjük. Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve) Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve) Sütési idő: kb. 20-25 perc Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait! Tipp: Banános muffin: A tésztát a csomagoláson lévő utasítás szerint elkészítjük. 1 érett banánt apróra vágunk és rövid idő alatt belekeverjük a tésztába, a formákban egyenletesen elosztjuk a tésztát, majd a megadott ideig sütjük.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Nutrition Other Text
A termékből 1 darab tojás (M-es), 125 ml napraforgóolaj és 100 ml tej (1,5%-os zsírtartalmú) hozzáadásával 12 darab sütemény készíthető.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!