Összetevők
Erdeigyümölcs-szósz (cukor, 35% erdei gyümölcsök (eper, málna, kék áfonya, szeder), glükóz-fruktózszirup, ivóvíz, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), sűrítőanyag (karragén), aromák),Kukoricakeményítő,Étkezési só,Színezék (karotinok),Természetes aroma,Kivonatolt vaníliabab-őrlemény,Bourbon vanília kivonatTápanyagok
Elkészített desszertben: 100 g | Elkészített desszertben: 1 adagban kb. 152 g | Elkészített desszertben: % | |
---|---|---|---|
Energia: | 387 kJ | 588 kJ | 7% |
91 kcal | 139 kcal | ||
Zsír: | 1,3 g | 1,9 g | 3% |
- amelyből telített zsírsavak: | 0,8 g | 1,3 g | 7% |
Szénhidrát: | 17 g | 26 g | 10% |
- amelyből cukrok: | 12 g | 19 g | 21% |
Fehérje: | 2,5 g | 3,8 g | 8% |
Só: | 0,14 g | 0,22 g | 4% |
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtart.) tej és 30 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető. | |||
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Gyártó címe
Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Tárolás
Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Márka információk
Dr. Oetker - 100 éve egy darabka otthon
Receptek
A doboz tartalma: 36 g bourbon vaníliás pudingpor 40 g erdeigyümölcs-szósz További hozzávalók: 500 ml tej 2-3 evőkanál cukor (4 adag elkészítéséhez elegendő) Elkészítési javaslat: 1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük. 2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport. 3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. 4. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után az erdeigyümölcsszósszal leöntve tálaljuk.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Kft. 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Előírt terméknév
Bourbon vaníliás pudingpor erdeigyümölcs-szósszal
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Nutrition Other Text
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtart.) tej és 30 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető. Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!