Összetevők
Cukor,Módosított keményítő,11% zsírszegény kakaópor,Glükózszirup,6,5% csokoládéreszelék (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer (E 322)),Kókuszolaj,Emulgeálószer (zsírsavak mono- es diglicendieinek tejsav-észterei) ,Szárított árpamaláta kivonat,1,3% csokoládépor (cukor, kakaómassza, zsírszegény kakaópor, természetes aroma),Zselésítő anyag (karragén),Tejfehérje (tejcukrot tartalmaz),Stabilizátorok (nátrium-foszfátok, difoszfátok),Dextróz,Étkezési só,AromákTápanyagok
100 g elkészített termékben: | 1 adagban kb. 91 g | 1 adagban %* | |
---|---|---|---|
Energia: | 512 kJ | 476 kJ | |
122 kcal | 113 kcal | 6 | |
Zsír: | 3,7 g | 3,4 g | 5 |
amelyből telített zsírsavak: | 2,8 g | 2,6 g | 13 |
Szénhidrát: | 18 g | 17 g | 7 |
amelyből cukrok: | 14 g | 13 g | 14 |
Fehérje: | 3,6 g | 3,3 g | 7 |
Só: | 0,35 g | 0,33 g | 6 |
A termékből 300 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej hozzáadásával 4 adag készíthető. | |||
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
Allergiával kapcsolatos információk
Árpa:Tartalmaz
Tojás:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Gyártó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Elkészítés és felhasználás
Hozzávalók: 1 tasak Aranka krémpor + 300 ml hideg tej. (4 adag elkészítéséhez elegendő) 1. A 300 ml hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük. 2. Hozzáadjuk a krémport és konyhai robotgéppel (habverő) először alacsony, majd a legmagasabb fokozaton a krémállag eléréséig, kb. 3 percig keverjük. 3. Az Aranka krémet poharakba vagy tálkákba öntjük és tálalás előtt kb. 1 óráig hűtőszekrényben tároljuk.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40. Receptek, tippek, információk Dr. Oetker Mesterkonyha Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER) www.oetker.hu
Receptek
Receptjavaslat: Csokis-meggyes desszert: 350 g meggyet oszlassunk el desszertes poharakban. Az Aranka krémet készítsük el a leírás szerint, de csak 200 ml tejjel es 100 ml meggylével. Ha kész, keverjünk el benne 2 evőkanál reszelt csokoládét. A krémet osszuk szét a desszertes poharakba.
Forgalmazó címe
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft., 9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Cég címe
9241 Jánossomorja, Franck u. 38-40.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!