Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 1683 kJ |
396 kcal | |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 99 g |
amelyből cukrok | 99 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. H-7400 Kaposvár Iparos utca 4. tel: +36 82 527 260 email: info@1mcm.hu www.diamant-cukor.hu
Termék információk
A Diamant nádcukrot (demerara) hagyományos eljárás útján cukornádból készítik. Ennek a cukorspecialitásnak a benne hagyott melasz kölcsönzi az aranybarna színét és a jellemző, összetéveszthetetlen ízét. A Diamant nádcukor mint finomítatlan cukor kedvelt alapanyaga az egészségtudatos konyháknak, ahol sokoldalúan felhasználható: koktélokat és egzotikus ételeket ízesít meg aromájával. Süteményeket és desszerteket, müzliket és joghurtokat is gazdagíthatunk a Diamant nádcukorral.
Receptek
Mojito Hozzávalók 1 pohárhoz: 1 db bio lime 1-2 evőkanál nádcukor 2 levél menta 5 cl fehér rum 1 dl ásványvíz Mossuk meg a lime-ot és szeljük nyolc gerezdre. Tegyük pohárba a nádcukrot, a lime-ot és egy törőfa segítségével óvatosan nyomkodjuk össze. Adjuk hozzá a fehér rumot és a tört jeget, majd töltsük fel ásványvízzel. Díszítsük menta levelekkel.
Forgalmazó címe
1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. H-7400 Kaposvár Iparos utca 4.
Előírt terméknév
Barna finomítatlan nádcukor
Cég címe
H-7400 Kaposvár Iparos utca 4.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!