Összetevők
100% durumbúzadara
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 1509 kJ / 356 kcal |
Zsír | 1,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 73 g |
amelyből cukrok | 3,5 g |
Rost | 3,0 g |
Fehérje | 12 g |
Só |
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmazhat
Mustár:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagolás alján. Száraz, hőtől védett helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Receptek
Recept javaslat: Cannelloni spenóttal és ricottával töltve Hozzávalók 4 adaghoz: 200 g DESPAR cannelloni, 100 g reszelt parmezán sajt, 40 g liszt, 40 g vaj, 500ml tej, só, bors, szerecsendió. A töltelékhez: 500 g ricotta, 1 fej vöröshagyma, 250 g leveles spenót, 1 gerezd fokhagyma, 2 db tojássárgája, 1 evőkanál vaj, só, bors. Elkészítési javaslat: A töltelékhez kevés vajon dinsztelje meg az apróra vágott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát, majd adja hozzá megmosott, durvára vágott spenótleveleket. Miután a spenót összeesett hagyja kihűlni. Egy serpenyőben olvassza fel a vajat, adja hozzá a lisztet és keverje simára. Ezután adja hozzá a tejet és folyamatos kevergetés mellett sűrítse be. Végül keverje bele a reszelt parmezánt és ízesítse sóval, borssal, szerecsendióval. Az elkészített spenótot keverje össze a ricottával és a tojássárgájával, majd sózza és borsozza. Töltse meg a cannellonikat a töltelékkel, a legegyszerűbb ezt habzsákkal megtenni. Öntse a tepsibe a parmezános szósz egy részét és fektesse bele a cannellonikat, majd a maradék szószt öntse rá egyenletesen. 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 40 percig süsse.
Forgalmazó címe
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., H-2060 Bicske, SPAR út www.spar.hu
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!