Összetevők
Só,Ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát),Pálmazsír,Keményítő,5,5% tyúkhúspor [tyúkhús, só, antioxidáns (rozmaringkivonatok)],Teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír,Aromakészítmény [aromák, ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-inozinát, dinátrium-guanilát)],3,6% tyúkzsír [tyúkzsír, antioxidáns (rozmaringkivonatok)],Cukor,Vöröshagymapor¹,Fűszerek (kurkuma¹, bors),Petrezselyem¹,¹Fenntartható gazdaságbólTápanyagok
Elkészített termék tápértéke: 100 ml-ben | Elkészített termék tápértéke: 1 adagban** | Elkészített termék tápértéke: %* 1 adagban** | |
---|---|---|---|
Energia | 25 kJ / | 63 kJ / | |
6 kcal | 16 kcal | <1% | |
Zsír | <0,5 g | 1,1 g | 2% |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g | 0,7 g | 4% |
Szénhidrát | <0,5 g | 0,6 g | <1% |
amelyből cukrok | <0,5 g | <0,5 g | <1% |
Rost | <0,5 g | <0,5 g | |
Fehérje | <0,5 g | 0,9 g | 2% |
Só | 0,92 g | 2,3 g | 38% |
*% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
** 1 adag = 250 ml. A csomagolás tartalma 12 adaghoz elegendő. |
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó! Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest, Váci út 121-127. Telefon: 06 80 180 144 vevoinfo@unilever.hu www.delikat.hu
Termék információk
A Delikát ételízesítői gondosan válogatott zöldségekből állnak, hogy ételeinknek egyedülálló, finom ízt adjanak. Az ételízesítő és a levesek mellett már a Delikát leveskockák segítségével is könnyedén varázsolhatsz házias fogásokat az asztalra. A Tyúkhúsleveskockát ízletes, húsos levesek elkészítése mellett köretek vagy egyéb finomságok ízesítéséhez is ajánljuk, sőt forró vízben feloldva könnyedén alaplé is készíthető belőle. Nem tartalmaz tartósítószert és mesterséges színezéket sem. Próbálja ki a zöldséges változatot is!
Receptek
Tyúkhúsleves receptötlet: 500 g csontos tyúkhúst és 130 g vöröshagymát megtisztítunk, majd egy edénybe tesszük és felöntjük 3 liter alaplével, melyet 1 db Tyúkhúsleveskockából készítettünk el. Amikor a hús láthatóan megpuhult, hozzáadjuk a zöldségeket (200 g meghámozott, hasábra vágott sárgarépát, 100 g fehérrépát és fél csokor petrezselymet), majd egy órán át főzzük. Ha megfőtt a leves, kivesszük belőle a húst és a zöldségeket, s leszűrjük. 150 g tésztát kifőzünk, majd a levest a hússal, a zöldségekkel és a tésztával tálaljuk.
Forgalmazó címe
Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest, Váci út 121-127. Telefon: 06 80 180 144 vevoinfo@unilever.hu www.delikat.hu
Előírt terméknév
Tyúkhúsleveskocka
Cég címe
1138 Budapest, Váci út 121-127.
Nutrition Other Text
% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 1 adag = 250 ml. A csomagolás tartalma 12 adaghoz elegendő.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!