Összetevők
Sovány tej,Tejszín,Cukor,Eper 5,1%,Tejfehérje-koncentrátum,Fekete ribizli 1,2%,Áfonya 0,6%,Módosított keményítő,Fekete szeder 0,5%,Meggypüré 0,3%,Málnapüré (sűrítményből) 0,2%,Sűrítőanyag (pektinek),Citromlé-koncentrátum,Aromák,Tejeredetű ásványi anyagok (kalcium),Bodzalé- és sárgarépalé-koncentrátum,Élő joghurtkultúrák (4 különböző baktériumtörzs),Bifidus Actiregularis élőkultúra (CNCM I-2494 min. 4x10⁹ tke/125 g),Zsírtartalom: 2,9% (m/m),Gyümölcstartalom: 8%Tápanyagok
100 g | 125 g | *%RI/ 125 g | |
---|---|---|---|
Energia | 378 kJ | 473 kJ | |
90 kcal | 112 kcal | 6% | |
Zsír | 2,9 g | 3,6 g | 5% |
amelyből telített zsírsavak | 1,9 g | 2,3 g | 12% |
Szénhidrát | 11,9 g | 14,8 g | 6% |
amelyből cukrok | 11,5 g | 14,3 g | 16% |
Fehérje | 3,9 g | 4,9 g | 10% |
Só | 0,12 g | 0,15 g | 3% |
Kalcium | 154 mg (19%**) | 196 mg | 24%** |
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
**NRV: Napi beviteli referenciaérték felnőttek számára. | |||
1 pohár = 1 adag = 125 g. |
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Mogyoró:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Tárolás
Fogyasztható (nap, hónap, év) 2-10°C között tárolva a fedőfólián jelzett időpontig.
Tárolási típus
Lehűtött
Min. hőm °C: 2
Max. hőm °C: 10
Kapcsolat
Danone Kft. 1134 Budapest, Váci út 35. Infóvonal: 06-80-88-77-88 www.activia.hu
Termék információk
Minden pohár Activia 5 élőkultúra egyedi kombinációját tartalmazza, mely kombináció a Bifidus Actiregularis élőkultúrából és további 4 különböző élő baktériumtörzsből (joghurtkultúrából) áll. (Bifidobacterium lactis, Lactococcus lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus)
Forgalmazó címe
Danone Kft. 1134 Budapest, Váci út 35. Infóvonal: 06-80-88-77-88 www.activia.hu
Előírt terméknév
Élőflórás vegyes gyümölcsös joghurt Bifidus Actiregularis kultúrával.
Cég címe
1134 Budapest, Váci út 35.
Nutrition Other Text
1 pohár = 1 adag = 125 g.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!