Összetevők
Sovány tej,Tejszín,Cukor,Áfonya 3,9%,Tejfehérje-koncentrátum,Áfonyapüré (sűrítményből) 1%,Fekete ribizli 0,8%,Módosított keményítő,Citromlé-sűrítmény,Aromák,Sárgarépa és áfonya koncentrátum,Tejeredetű ásványi anyagok (kalcium),Sűrítőanyag (pektinek),Élő joghurtkultúrák (4 különböző baktériumtörzs),Bifidus Actiregularis élőkultúra (CNCM I-2494 min. 4x10⁹ tke/125 g),Zsírtartalom: 3,0% (m/m),Gyümölcstartalom: 5,8%Tápanyagok
100 g | 125 g | *%RI/ 125 g | |
---|---|---|---|
Energia | 372 kJ | 465 kJ | |
88 kcal | 110 kcal | 6% | |
Zsír | 3,0 g | 3,7 g | 5% |
amelyből telített zsírsavak | 1,9 g | 2,4 g | 12% |
Szénhidrát | 11,3 g | 14,1 g | 5% |
amelyből cukrok | 11,0 g | 13,7 g | 15% |
Fehérje | 4,0 g | 5,0 g | 10% |
Só | 0,12 g | 0,15 g | 3% |
Kalcium | 154 mg (19%**) | 192 mg | 24%** |
*RI: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
**NRV: Napi beviteli referenciaérték felnőttek számára. | |||
1 pohár = 1 adag = 125 g. |
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula:Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Mogyoró:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Tárolás
Fogyasztható (nap, hónap, év) 2-10°C között tárolva a fedőfólián jelzett időpontig.
Tárolási típus
Lehűtött
Min. hőm °C: 2
Max. hőm °C: 10
Kapcsolat
Danone Kft. 1134 Budapest, Váci út 35. Infóvonal: 06-80-88-77-88 www.activia.hu
Termék információk
3 érv Emésztés támogatása¹ Tápanyagok² Energiaegyensúly³ ¹A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez. ²Minden pohár Activia kalciumforrás, és más fermentált tejtermékekhez hasonlóan fehérjeforrás. ³A kalcium részt vesz a normál energiatermelő- anyagcserefolyamatokban. Fogyassza a kiegyensúlyozott, változatos étrend és egészséges életmód részeként.
Forgalmazó címe
Danone Kft. 1134 Budapest, Váci út 35. Infóvonal: 06-80-88-77-88 www.activia.hu
Előírt terméknév
Élőflórás áfonyás-fekete ribizlis joghurt Bifidus Actiregularis kultúrával.
Cég címe
1134 Budapest, Váci út 35.
Nutrition Other Text
1 pohár = 1 adag = 125 g.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!