Allergiával kapcsolatos információk
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmaz
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Egyéb információk
Betétdíjas termék. FHA:JPGP
Gyártó címe
Palackozta: Weinhaus Kft., H-6235 Bócsa, III. körzet 14. www.weinhaus.hu
Elkészítés és felhasználás
Fogyasztását 15-16°C-on ajánljuk.
Kapcsolat
Weinhaus Kft., H-6235 Bócsa, III. körzet 14. www.weinhaus.hu
Termék információk
A teljes érés után szüretelt szőlőből sajátos eljárással készült, rubinpiros színű, ribizlis-epres gyümölcsillatú, édes vörösbor.
Cég címe
H-6235 Bócsa, III. körzet 14.
Származási nyilatkozat
Magyarországon termelt bor
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!