Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1333 kJ/ 315 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,3 g |
Szénhidrát | 56,6 g |
amelyből cukor | <0,03 g |
amelyből keményítő | 56,6 g |
Élelmi rost | 12,6 g |
Fehérje | 13,7 g |
Só | 0,05 g |
Egyéb információk
Gluténérzékenyek számára nem ajánlott. Nettó töltőtömeg: 1000 g
Gyártó címe
Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu
Tárolás
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagolás tetején Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu
Termék információk
Prémium magyar búzaliszt, amely felejthetetlen ízt és csodálatos textúrát biztosít az ételnek.
Márka információk
Búza, csak a legjobb termőterületekről Azt valljuk, hogy a liszt és az idő a kenyér valódi lelke. Magyar tulajdonú családi malomként lisztjeinket saját forrásból származó, válogatott búzából készítjük, hagyományos módon, klasszikus őrléssel. A Czelli Malom minden termékének minőségét saját laboratóriumunkban folyamatosan ellenőrizzük, a beszállított búzától a kenyérbe, süteménybe kerülő lisztig. Családunk garanciát vállal arra, hogy csak a legjobb minőségű, GMO mentes alapanyagot dolgozzuk fel, 100%-ban természetes búzából. Dorogi Melinda Tulajdonos
Biztonsági figyelmeztetés
Gluténérzékenyek számára nem ajánlott.
Receptek
Teljes kiőrlésű szilvás papucs, ahogy Sáfi Viktória A kenyeremben készíti Hozzávalók - 600 g C7-es Czelli Teljes Kiőrlésű liszt - 50 g vaj a tésztához - 250 g vaj a hajtáshoz - 60 g nyírfacukor - 1 csipet só - 3,5 dl tej - 50 g élesztő - 1 db tojás - 450 g cukor nélkül besűrített szilvalekvár Elkészítés A teljes kiőrlésű liszthez hozzáadjuk a tejet, a tojást, a vajat, a sót, a nyírfacukrot, az élesztőt és egynemű tésztává gyúrjuk. Fél óra pihentetés után elnyújtjuk és a hajtáshoz kikészített vajat belecsomagoljuk, úgy hogy sehol ne látszódjon ki. Az így kapott tésztatömböt elnyújtjuk, majd harmadolva egymásra hajtva hűtőben pihentetjük fél órát. Aztán megismételjük még egyszer a nyújtást, hajtást és a pihentetést. Az így kapott tésztát elnyújtjuk 2-3 mm vastagságúra, 12 x 12 centis darabokra vágjuk, és elosztjuk a lekvárt rajtuk. A két átlós sarkát felül összecsípjük tojással lekenjük, fél órát pihentetjük, és 190 fokon készre sütjük. 15 darab szilvás papucsot kapunk ebből.
Előírt terméknév
Búzaliszt teljes kiőrlésű
Cég címe
9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17.
Származási nyilatkozat
Magyar termék
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!