Tápanyagok
| 100 g termékben | |
|---|---|
| Energia | 1443 kJ/ 340 kcal | 
| Zsír | 1,1 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 0,3 g | 
| Szénhidrát | 68,2 g | 
| amelyből cukor | 3,1 g | 
| amelyből keményítő | 65,1 g | 
| Élelmi rost | 3,8 g | 
| Fehérje | 12,5 g | 
| Só | 0,05 g | 
Egyéb információk
Gluténérzékenyek számára nem ajánlott. Nettó töltőtömeg: 1000 g
Gyártó címe
Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu
Tárolás
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagolás tetején Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu
Termék információk
Prémium magyar búzaliszt, amely felejthetetlen ízt és csodálatos textúrát biztosít az ételnek.
Márka információk
Búza, csak a legjobb termőterületekről Azt valljuk, hogy a liszt és az idő a kenyér valódi lelke. Magyar tulajdonú családi malomként lisztjeinket saját forrásból származó, válogatott búzából készítjük, hagyományos módon, klasszikus őrléssel. A Czelli Malom minden termékének minőségét saját laboratóriumunkban folyamatosan ellenőrizzük, a beszállított búzától a kenyérbe, süteménybe kerülő lisztig. Családunk garanciát vállal arra, hogy csak a legjobb minőségű, GMO mentes alapanyagot dolgozzuk fel, 100%-ban természetes búzából. Dorogi Melinda Tulajdonos
Receptek
Focaccia, ahogy Ónodiék a BreadPitben készítik Hozzávalók - 40 dkg C5-ös Czelli Pizzaliszt - 3 dl langyos víz - ¼ tk porélesztő - 1 tk méz - 2 tk só - 5 ek olívaolaj Elkészítés A langyos vízbe szórjuk az élesztőt, aztán belekeverjük a mézet. Hozzáadjuk a lisztet és a sót, végül az olajat is elkeverjük, míg összeáll a tészta. Éjszakára letakarva kelni hagyjuk. Másnap kikenünk egy tepsit olajjal, majd téglalap formában beleegyengetjük a tésztát. Fél órát ismét kelni hagyjuk. Ezalatt egy kanál sót egy deci kézmeleg vízzel elkeverünk. A tésztát egyenletesen ujjal benyomkodjuk, a nyomokat megkenjük a sós vízzel. Újabb 30 perc kelesztés után a tésztát megcsepegtetjük olívaolajjal és berakjuk 240°C-os sütőbe. Fél óra alatt aranyszínűre sütjük.
Előírt terméknév
Pizzaliszt
Cég címe
9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17.
Származási nyilatkozat
Magyar termék
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 