A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Czelli Malom N° C2 fehér kenyérliszt BL-80 1 kg

Czelli Malom N° C2 fehér kenyérliszt BL-80 1 kg
Gyártó: CELLDÖMÖLKI MALOM KFT.
Cikkszám: 501189006
399 Ft
399 Ft / kg
Hűségpont érték:
Tartalmaz 27% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 10 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Tápanyagok

 100 g termékben
Energia1452 kJ/ 343 kcal
Zsír1,1 g
amelyből telített zsírsavak0,3 g
Szénhidrát67,7 g
amelyből cukor4,2 g
amelyből keményítő63,5 g
Élelmi rost3,9 g
Fehérje13,5 g
0,03 g

Egyéb információk

Gluténérzékenyek számára nem ajánlott. Nettó töltőtömeg: 1000 g

Gyártó címe

Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu

Tárolás

Minőségét megőrzi: Lásd a csomagolás tetején Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Tárolási típus


Szobahőmérsékletű

Kapcsolat

Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu

Termék információk

Prémium magyar búzaliszt, amely felejthetetlen ízt és csodálatos textúrát biztosít az ételnek.

Márka információk

Búza, csak a legjobb termőterületekről Azt valljuk, hogy a liszt és az idő a kenyér valódi lelke. Magyar tulajdonú családi malomként lisztjeinket saját forrásból származó, válogatott búzából készítjük, hagyományos módon, klasszikus őrléssel. A Czelli Malom minden termékének minőségét saját laboratóriumunkban folyamatosan ellenőrizzük, a beszállított búzától a kenyérbe, süteménybe kerülő lisztig. Családunk garanciát vállal arra, hogy csak a legjobb minőségű, GMO mentes alapanyagot dolgozzuk fel, 100%-ban természetes búzából. Dorogi Melinda Tulajdonos

Receptek

Babusgatós kenyér, ahogy Soproni Attila a Csepregi Pékségben készíti Hozzávalók -1 kg C2-es Czelli Kenyérliszt - 7,5 dl víz - 250 g aktív, természetes kovász - 25 g só Elkészítés A kenyérliszthez hozzáadjuk a vizet, a kovászt és egynemű tésztává gyúrjuk. A dagasztás vége felé adjuk hozzá a sót. 45-60 perc pihentetés után első tészta hajtogatást végzünk, majd óránként ezt megismételjük, összesen háromszor. Az utolsó hajtogatás után pihentetjük 60 percet, majd előformázzuk (gömbölyű tésztát készítünk). Ezután megint pihentetjük a tésztánkat 30 percig. Ezt követően végső formát alakítunk ki, amely lehet vekni vagy cipó, figyeljünk arra, hogy ekkor már a gázokat ne nyomjuk ki a tésztából. A tésztát 1-2 óra kelesztés után készre sütjük. Vagy ha később szeretnénk elkészíteni, akkor hűtőbe is tehetjük, és 5-6°C-on akár 12-24 óra múlva is elkezdhetjük a készre sütést. A sütési idő 40 perc, melyet előmelegített sütőben 250°C-on kezdjük, párásított térben, majd az idő felénél a hőfokot visszatesszük 210-220°C-ra. Hagyjuk kihűlni és élvezzük az ízletes és ropogós búzakenyerünket.

Előírt terméknév

Kenyérliszt

Cég címe

9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17.

Származási nyilatkozat

Magyar termék

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett