Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 1453 kJ/ 343 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrát | 69,2 g |
amelyből cukor | 0,2 g |
amelyből keményítő | 69,0 g |
Élelmi rost | 3,6 g |
Fehérje | 12,4 g |
Só | 0,05 g |
Egyéb információk
Gluténérzékenyek számára nem ajánlott. Nettó töltőtömeg: 1000 g
Gyártó címe
Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu
Tárolás
Minőségét megőrzi: Lásd a csomagolás tetején Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Celldömölki Malom Kft. 9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17. www.czellimalom.hu info@czellimalom.hu
Termék információk
Prémium magyar búzaliszt, amely felejthetetlen ízt és csodálatos textúrát biztosít az ételnek.
Márka információk
Búza, csak a legjobb termőterületekről Azt valljuk, hogy a liszt és az idő a kenyér valódi lelke. Magyar tulajdonú családi malomként lisztjeinket saját forrásból származó, válogatott búzából készítjük, hagyományos módon, klasszikus őrléssel. A Czelli Malom minden termékének minőségét saját laboratóriumunkban folyamatosan ellenőrizzük, a beszállított búzától a kenyérbe, süteménybe kerülő lisztig. Családunk garanciát vállal arra, hogy csak a legjobb minőségű, GMO mentes alapanyagot dolgozzuk fel, 100%-ban természetes búzából. Dorogi Melinda Tulajdonos
Receptek
Omlós, joghurtos-citromos piskóta, ahogy Mautner Zsófi készíti Hozzávalók - 250 g C1-es Czelli Finomliszt - 2 tojás - 150 g cukor - 250 ml natúr joghurt - 100 ml olívaolaj - 3 biocitrom reszelt héja - 1 csomag sütőpor - fél teáskanál só - Citromos szirup: - 3 citrom kifacsart leve - 150 ml víz - 100 g cukor Elkészítés A piskótához előmelegítjük a sütőt 180°C-ra. Egy tálban elektromos kézi robotgéppel habosra keverjük a tojást, a joghurtot, a cukrot, az olajat és a citromhéjat. Egy másik edényben összekeverjük a lisztet, a sütőport, a sót, majd az egészet a joghurtos masszába szitáljuk. 23 cm-es tortaformába öntjük, és kb. 30-35 percig sütjük, majd tűpróbával ellenőrizzük. A sziruphoz összefőzzük a hozzávalókat, és még forrón a piskótára locsoljuk. Szeletelés előtt langyosra hűtjük. Magában is finom, de tölthetjük, díszíthetjük, krémekkel, szezonális gyümölcsökkel.
Előírt terméknév
Finomliszt
Cég címe
9500, Celldömölk, Nemesdömölki út 17.
Származási nyilatkozat
Magyar termék
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!