Összetevők
Burgonya (60%),Napraforgóolaj (34%),Szarvasgombát tartalmazó fűszerkészítmény (tejsavópor, só, dextróz, maltodextrin, sajtpor, tejfehérje, élesztőkivonat, cukor, fokhagyma, savanyúságot szabályzó anyagok (tejsav, citromsav), aroma, szarvasgomba (0,01%))Tápanyagok
| 100 g | |
|---|---|
| Energia | 2227 kJ/ | 
| 534 kcal | |
| Zsír | 34,2 g | 
| - amelyből telített zsírsavak | 2,8 g | 
| Szénhidrát | 47,6 g | 
| - amelyből cukrok | 3,0 g | 
| Fehérje | 7,0 g | 
| Só | 1,47 g | 
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Nem tartalmaz
Tej:Tartalmaz
Szója:Tartalmazhat
Egyéb információk
Védőgázas csomagolásban.
Gyártó címe
Pityóka Gyár Kft. Csíkszentsimon, Csíki Sör utca 575, I. emelet, 9. iroda, Hargita megye, 537285 Székelyföld EU
Tárolás
Minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Száraz, hűvös helyen, nedvességtől és napfénytől védve tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Csíki Sör Magyarország Kft. 1051 Budapest, Dorottya utca 1., Tel.: (+36 70) 3322-233 www.facebook.com/csikicsipszhivatalos www.instagram.com/csikicsipsz www.tiktok.com/@csikicsipsz office@csikicsipsz.com www.csikicsipsz.com
Termék információk
A szarvasgomba az egyik legnemesebb alapanyag, amely különleges társa a székely pityókának. A szarvasgomba ritka előfordulása és különleges íze igazi prémium élményt biztosít a Szarvasgombás Csíki Csipsz fogyasztóinak. „Aki erkölcsös és erényes életet szeretne élni, az ne kóstolja meg a szarvasgombát!\" - tartja az olaszosan székely közmondás. A gazda, aki ezt a pityókát termesztette „Örülök, hogy a megtermelt pityókám egy hazai üzembe kerül, ahol szintén helyi emberek dolgoznak egy minőségi termék előállításán.\" Bándi Zsolt kézdiszentléleki pityókagazda
Márka információk
Fogyaszd együtt: Transylvanian Csíki Sör Raspberry
Forgalmazó címe
Magyarországon forgalmazza a Csíki Sör Magyarország Kft. 1051 Budapest, Dorottya utca 1., Tel.: (+36 70) 3322-233
Előírt terméknév
Szarvasgombás burgonyacsipsz.
Cég címe
1051 Budapest, Dorottya utca 1.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 