Összetevők
Zabpehely 59,5%,Búzafehérje,Oligofruktóz,Kukoricakeményítő,Kókusztejpor,Ízfokozó (glicin),Borsófehérje,Liofilizált málnadarabok 2,5%,Kenderfehérje,Aromák,Citromlépor 0,3%,Étkezési sav (citromsav),Étkezési sóTápanyagok
100 g termékben | 50 g termékben (1 adag) | |
---|---|---|
Energia | 1619 kJ (385 kcal) | 809 kJ (192 kcal) |
Zsír | 8,0 g | 4,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 3,4 g | 1,7 g |
Szénhidrát | 47 g | 24 g |
amelyből cukrok* | 3,2 g | 1,6 g |
Rost | 12 g | 6 g |
Fehérje | 25,1 g | 12,6 g |
Só | 0,2 g | 0,1 g |
*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. |
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmazhat
Diófélék:Tartalmazhat
Zab:Tartalmaz
Földimogyoró:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Cornexi Food Kft. 2700 Cegléd, Dorottya u. 2. www.cornexi.com
Elkészítés és felhasználás
Fogyasztása sportolás után ajánlott! Az egészséges életmód betartása mellett fogyaszd egy változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként! Felhasználási javaslat: A tasak tartalmát öntsd egy tálkába. Adj hozzá kb. 90 ml hideg vagy 125 ml forrásban lévő vizet. Keverd össze és kb. 1 perc múlva fogyaszthatod a zabkását.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Cornexi Food Kft. 2700 Cegléd, Dorottya u. 2. www.cornexi.com
Termék információk
Miért pont búza-, borsó- és kenderfehérje? • a fehérje (vagy protein), a szénhidrátok és a zsírok mellett egyike a három tápanyagfélének, melyre szervezetünknek a kimagasló teljesítőképességéhez szüksége van az élet minden területén • a búzafehérjének magas a glutamintartalma • a borsó- és a kenderfehérje a legjobb növényi eredetű fehérjeforrások • együtt teljes fehérjeforrást alkotnak, így az állati fehérjéket nem fogyasztók számára is tökéletes alternatíva lehet • az oligofruktóz pedig a teltségérzetet fokozza • és természetesen az ízélmény sem marad el!
Biztonsági figyelmeztetés
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!
Előírt terméknév
Málnás-citromos zabkása édesítőszerrel
Cég címe
2700 Cegléd, Dorottya u. 2.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!