Összetevők
Alaszkai tőkehalfilé (Theragra chalcogramma)Tápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 336 kJ/ 79 kcal |
Zsír | 0,8 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 18 g |
Só | 0,04 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Hal:Tartalmaz
Egyéb információk
Nettó tömeg = töltőtömeg (jégréteg nélküli fagyott hal tömege) 540 g A termék teljes kiolvasztása során további vizet veszíthet! MSC-C-54621 - Minősített fenntartható tengeri termékek MSC www.msc.org Ez a tengeri hal megfelel az MSC globális fenntarthatósági szabványának. www.msc.org
Tárolás
Minőségét megőrzi - 18°C-on tárolva (nap/hó/év): lásd a csomagolás felső részén az első sorban. Fagyasztás időpontja: lásd a második sorban. Felengedés után a termék visszafagyasztása tilos! Tárolási javaslat: hűtőszekrényben (+6°C) 1 nap * Fagyasztóban (-6°C) 4 nap ** Fagyasztóban (-12°C) 3 hét *** Fagyasztóban (-18°C) A minőség megőrzési idő végéig.
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Hering-Trade Kft., 2881 Ászár, Köztársaság út 10. www.halesmas.hu
Biztonsági figyelmeztetés
A termék a leggondosabb filézési technológia mellett is nyomokban tartalmazhat szálkát, szálkadarabokat. Csak alapos hőkezelés után fogyasztható! Felengedés után a termék visszafagyasztása tilos!
Receptek
Elkészítési javaslat: Rántva: A halat ízlés szerint sóval, citrommal, borssal fűszerezzük, lisztben, tojásban, zsemlemorzsában és szezámmagban forgassuk meg, majd 8-10 percig közepes lángon mindkét oldalát süssük át. Jó étvágyat kívánunk! Sütőben: 10-15 min. Serpenyőben: 5-6 min.
Importőr címe
Hering-Trade Kft., 2881 Ászár, Köztársaság út 10. www.halesmas.hu
Forgalmazó címe
Hering-Trade Kft., 2881 Ászár, Köztársaság út 10. www.halesmas.hu
Előírt terméknév
Alaszkai tőkehalfilé gyorsfagyasztott
Cég címe
2881 Ászár, Köztársaság út 10.
Származási nyilatkozat
Tengerből halászott. Fogási zóna: FAO 61, Csendes-óceán északnyugati része. Halászeszköz: Vízközi feszítőlapos vonóhálók. Származási ország: Kína
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!