A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Classic gyorsfagyasztott afrikai harcsafilé 540 g

Classic gyorsfagyasztott afrikai harcsafilé 540 g
Gyártó: HERING-TRADE TERMELÖ ÉS KER. KFT
Cikkszám: 464693008
1 999 Ft
3 702 Ft / kg
Hűségpont érték:
Tartalmaz 5% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 14 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Bőrözött harcsafilé (Clarias gariepinus) 90%,Ivóvíz=glazúrvíz 10%

Tápanyagok

 100 g termékben:
Energia630 kJ/151 kcal
Zsír11 g
-amelyből telített zsírsav4 g
Szénhidrát0 g
-amelyből cukrok0 g
Fehérje14 g
0,09 g

Allergiával kapcsolatos információk


Hal:Tartalmaz

Egyéb információk

Nettó tömeg=töltőtömeg (jégréteg nélküli fagyott hal tömege)

Tárolás

Minőségét megőrzi -18°C-on tárolva, lásd a csomagolás felső részén az első sorban.

Tárolási típus


Fagyasztott
Max. hőm °C: -18

Kapcsolat

Hering-Trade Kft., 2881 Ászár, Köztársaság u. 10. www.heringtrade.hu

Biztonsági figyelmeztetés

Felengedés után a termék visszafagyasztása tilos!

Receptek

Javasolt recept: Harcsapaprikás túrós csuszával Hozzávalók 2 személyre: 40 dkg harcsafilé (4 szelet), só, bors, pirospaprika, liszt az elősütéshez és a habaráshoz, 1 paprika, 1 paradicsom, 1 fej vöröshagyma, 5 dl tejföl, 1 gerezd fokhagyma, 25 dkg csuszatészta vagy fodros nagykocka, 20 dkg füstölt szalonna, 50 dkg túró Elkészítési javaslat: 1. Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is. 2. A tésztát főzzük meg al dente (nem főzzük szét, hanem fogroppanósra, általában 20 percig főzik a tésztát a háziasszonyok, de ezt 5-10 perces műveletre redukáljuk le folyamatos kóstolással, ez tésztától függ). 3. A füstölt szalonnakockákat pörcösre sütjük, majd leszűrjük. 4. A halat besózzuk, majd lisztbe forgatás után hirtelen megsütjük a visszamaradt szalonnazsírban minden oldalán. 5. A halat kivesszük, és egy kis zsír hozzáadásával pörköltalapot készítünk. Amint elkészült a pörköltalap, ebbe visszahelyezzük a harcsaszeleteket. Rázogatva vagy óvatosan meg-megforgatva pároljuk (20-25 perc). 6. Amikor kész a tészta, egy kevés tejföllel összekeverjük, tetejére szórjuk a túrót és a szalonna kisült pörcét. 7. A halszeleteket kiemeljük óvatosan a pörköltszaftból, majd tejfölösen behabarjuk, és a halat visszahelyezve készre forraljuk (5 perc). 8. Ízlésesen tálaljuk. Forrón, azonnal.

Importőr címe

Hering-Trade Kft., 2881 Ászár, Köztársaság u. 10. www.heringtrade.hu

Forgalmazó címe

Hering-Trade Kft., 2881 Ászár, Köztársaság u. 10. www.heringtrade.hu

Előírt terméknév

Gyorsfagyasztott afrikai harcsafilé

Cég címe

2881 Ászár, Köztársaság u. 10.

Származási nyilatkozat

Származási ország: Vietnám, tenyésztett, akvakultúrából származó hal

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett