Összetevők
Burgonya (63%),Növényi olajok (napraforgó, repce változó arányban) (31%),Dextróz,Étkezési só,Élesztőkivonat,Sajtpor (0,6%),Édes tejsavópor,Természetes aroma (tejet tartalmaz),Vajolaj,Kálium-klorid,Étkezési sav (tejsav),Színezék (paprikakivonat),Tejsavókészítmény,Tejfehérje,ZöldfűszerekTápanyagok
100 g | 30 g | %* (30 g) | |
---|---|---|---|
Energia | 2185 kJ | 656 kJ | |
524 kcal | 157 kcal | 8% | |
Zsír | 32 g | 9,6 g | 14% |
- amelyből telített zsírsavak | 3,1 g | 0,9 g | 5% |
Szénhidrát | 49 g | 15 g | 6% |
- amelyből cukrok | 2,8 g | 0,8 g | 1% |
Rost | 5,0 g | 1,5 g | |
Fehérje | 6,0 g | 1,8 g | 4% |
Só | 1,2 g | 0,37 g | 6% |
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
Ez a tasak 4-5 adagot tartalmaz. | |||
1 adag = 30 g. |
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Egyéb információk
Védőgázas csomagolásban.
Gyártó címe
Intersnack a.s., 391 18 Choustník 164, Česká Republika
Tárolás
Száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Bontatlan csomagolásban tárolva minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
További leírás
Észrevetted, hogy kevesebb festéket használunk a csomagoláson? A chio.com/packaging oldalon további információt találsz erről.
Kapcsolat
Intersnack Magyarország Kft., 1112 Budapest, Boldizsár utca 4. Facebook www.chio.hu
Termék információk
Válogatott burgonyából, ínycsiklandó sajtos ízben, mindig ropogósan.
Márka információk
A Chio egy nagy múltú, nemzetközi sós snack márka, amely az élet minden pillanatára igyekszik ízletes megoldásokat kínálni, ha egy kis sós kényeztetésre vágysz. Legyen szó gyors nassolásról, közös filmezésről, fesztiválozásról vagy akár tudatosabb falatozásról – a Chio ott van veled.
Forgalmazó címe
Magyarországon forgalmazza: Intersnack Magyarország Kft., 1112 Budapest, Boldizsár utca 4.
Cég címe
1112 Budapest, Boldizsár utca 4.
Nutrition Other Text
Ez a tasak 4-5 adagot tartalmaz. 1 adag = 30 g.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!