Összetevők
Búzaliszt,Repceolaj,Burgonyakeményítő,Étkezési só,Burgonyapor,Cukor,Térfogatnövelő szerek (ammónium-karbonát, nátrium-karbonát, magnézium-karbonát),Tejsavó-készítmény,Mák,Szezámmag,Sajtpor,Rozs kovász (ivóvíz, rozsliszt, kovász),Tengeri só,Írópor,Természetes aroma,Paprikapor,Fényezőanyag (nátrium-hidroxid),Élesztőkivonat,Tejfehérje,Maltodextrin,Vöröshagymapor,Élesztőpor,Fokhagymapor,Fűszer,Étkezési sav (citromsav),Színezék (paprikakivonat)Tápanyagok
| 100 g | 30 g | % * (30 g) | |
|---|---|---|---|
| Energia | 1943 kJ | 583 kJ | |
| 462 kcal | 139 kcal | 7% | |
| Zsír | 15 g | 4,5 g | 6% | 
| - amelyből telített zsírsavak | 1,5 g | 0,5 g | 2% | 
| Szénhidrát | 71 g | 21 g | 8% | 
| - amelyből cukrok | 4,0 g | 1,2 g | 1% | 
| Rost | 2,8 g | 0,8 g | |
| Fehérje | 9,3 g | 2,8 g | 6% | 
| Só | 3,0 g | 0,90 g | 15% | 
| * Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal). | |||
| Ez a tasak 3-4 adagot tartalmaz. | |||
| Egy adag = 30 g. | 
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmaz
Rozs:Tartalmaz
Szezámmag:Tartalmaz
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Intersnack Magyarország Kft., Győri Gyára, H-9027, Győr, Hűtőház u. 27.
Tárolás
Bontatlan csomagolásban tárolva minőségét megőrzi (nap/hónap/év): lásd a csomagoláson. Fénytől és nedvességtől védve, hűvös helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Intersnack Magyarország Kft., Budapest, 1112. Boldizsár u 4.C www.chio.hu www.facebook.com/Chiofinomsagok
Márka információk
A Chio egy nagy múltú, nemzetközi sós snack márka, amely az élet minden pillanatára igyekszik ízletes megoldásokat kínálni, ha egy kis sós kényeztetésre vágysz. Legyen szó gyors nassolásról, közös filmezésről, fesztiválozásról vagy akár tudatosabb falatozásról – a Chio ott van veled.
Forgalmazó címe
Intersnack Magyarország Kft., Budapest, 1112. Boldizsár u 4.C www.chio.hu www.facebook.com/Chiofinomsagok
Cég címe
Budapest, 1112. Boldizsár u 4.C
Nutrition Other Text
Ez a tasak 3-4 adagot tartalmaz. Egy adag = 30 g.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 