Összetevők
Extrudált gabonapelyhek 39% [teljes kiőrlésű búzadara 54%, rizsliszt 26%, kukoricadara 17%, cukor, étkezési só, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei)],Lapított zabpehely 29%,Földimogyoró 6%,Glükóz-fruktózszörp,Növényi zsír (pálma),Mazsola,Búzadextrin,Cukor,Glükózszirup,Nedvesítőszer (szorbit),Fagyasztva szárított vörösáfonya darabok 1%,Maltodextrin,Fagyasztva szárított kékáfonyapor 0,8% (glükózszirup, áfonya 40%),Aroma,Fagyasztva szárított kékáfonya granulátum 0,5% [cukor, glükózszirup, áfonya 25%, sűrítőanyag (nátrium-alginát)],Emulgeálószer (szójalecitin),Savanyúságot szabályozó anyag (almasav)Tápanyagok
| 100 g termékre | 40 g (1 adag) | |
|---|---|---|
| Energia | 1661 kJ / 395 kcal | 664 kJ / 158 kcal | 
| Zsír | 10,9 g | 4,4 g | 
| - amelyből telített zsírsavak | 4,2 g | 1,7 g | 
| Szénhidrát | 62,0 g | 24,8 g | 
| - amelyből cukrok | 11,8 g | 4,7 g | 
| Rost | 8,0 g | 3,2 g | 
| Fehérje | 9,0 g | 3,6 g | 
| Só | 0,33 g | 0,13 g | 
| A csomagolás 5 adagot tartalmaz. | 
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmazhat
Diófélék:Tartalmazhat
Zab:Tartalmaz
Földimogyoró:Tartalmaz
Szezámmag:Tartalmazhat
Szója:Tartalmaz
Búza:Tartalmaz
Egyéb információk
RSPO - Round Table on Sustainable Palm Oil - 9-2724-18-100-00
Gyártó címe
Cerbona Élelmiszergyártó Kft., H-8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3. Magyarország www.cerbona.com info@cerbona.hu
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: Önts tejet, joghurtot Cerbona müzlidre, és a reggeli már készen is van
Tárolás
Minőségét megőrzi: a doboz alján lévő időpontig. Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve, zárt csomagolásban tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Cerbona Élelmiszergyártó Kft., H-8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3. Magyarország www.cerbona.com info@cerbona.hu
Márka információk
Kóstold meg Vegán granoláinkat is!
Előírt terméknév
Áfonyás müzli
Cég címe
H-8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3. Magyarország
Nutrition Other Text
A csomagolás 5 adagot tartalmaz.
 Nincsenek beküldve vélemények   
 Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 