Összetevők
Visszaállított sovány tej,Víz,Cukor,Eperpüré (9,5%),Glükózszirup,Kókuszzsír,Glükóz-fruktózszörp,Fruktóz,Dextróz,Tejsavókészítmény,Kakaóvaj,Sovány tejpor,Stabilizátorok (guargumi, taramagliszt, szentjánoskenyérliszt, gumiarábikum, karragén),Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei, poliglicerin-poliricinoleát),Citromlésűrítmény,Céklalésűrítmény,Sárgarépalé-sűrítmény,Tojásfehérje,Savanyúságot szabályozó anyag (citromsav),Bodzalésűrítmény,Aromák,Módosított keményítő,Búzakeményítő,Fényezőanyag (sellak),Természetes vaníliaaroma¹,Színezék (kurkumin),¹Rainforest Alliance tanúsított. ra.orgTápanyagok
100 g | 100 ml = 2 x gombóc** | %* 2 x gombóc** | |
---|---|---|---|
Energia | 738 kJ | 414 kJ | |
178 kcal | 99 kcal | 5% | |
Zsír | 5,6 g | 3,2 g | 5% |
amelyből telített zsírsavak | 4,9 g | 2,8 g | 14% |
Szénhidrát | 29 g | 16 g | 6% |
amelyből cukrok | 24 g | 13 g | 14% |
Fehérje | 1,4 g | 0,8 g | 2% |
Só | 0,06 g | 0,04 g | <1% |
*% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 adag = 2 x gombóc = 100 ml = 56 g, 825 ml = 463 g ≈ 8 x (2 x gombóc) |
Allergiával kapcsolatos információk
Tojás:Tartalmaz
Mogyoró:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Pekándió:Tartalmazhat
Pisztácia:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Tárolás
Tárolás -18°C alatt. Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): lásd a fedélen vagy a doboz alján.
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. Infóvonal: 06-80-180-144 www.icecreamjoy.com
Forgalmazó címe
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. Infóvonal: 06-80-180-144
Előírt terméknév
Vanília ízű jégkrém és epres jégkrém epres szósszal (18%) és a tetején fehér csokoládéval borított habcsók darabkákkal (2,5%).
Cég címe
1138 Budapest, Váci út 121-127
Nutrition Other Text
% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 1 adag = 2 x gombóc = 100 ml = 56 g, 825 ml = 463 g ≈ 8 x (2 x gombóc)
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!