Összetevők
Visszaállított sovány tej,Víz,Glükózszirup,Cukor,Kókuszzsír,Glükóz-fruktózszörp,Zsírszegény kakaópor¹,Fruktóz,Mogyoró (1,5%),Mogyorókrém (1,5%),Tejsavókészítmény,Emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjei),Stabilizátorok (guargumi, taramagliszt, szentjánoskenyérliszt, karragén),Természetes aromák (tejszármazékot és mogyorót tartalmaznak),Természetes vaníliaaroma¹,¹Rainforest Alliance tanúsított. ra.orgTápanyagok
100 g | 100 ml = 2 x gombóc** | %* 2 x gombóc** | |
---|---|---|---|
Energia | 834 kJ | 467 kJ | |
200 kcal | 112 kcal | 6% | |
Zsír | 8,3 g | 4,6 g | 7% |
amelyből telített zsírsavak | 5,7 g | 3,2 g | 16% |
Szénhidrát | 28 g | 16 g | 6% |
amelyből cukrok | 22 g | 12 g | 13% |
Fehérje | 2,6 g | 1,4 g | 3% |
Só | 0,09 g | 0,05 g | <1% |
*% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
**1 adag = 2 x gombóc = 100 ml = 56 g, 825 ml = 462 g ≈ 8 x (2 x gombóc) |
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula:Tartalmazhat
Brazil dió:Tartalmazhat
Kesudió:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmazhat
Mogyoró:Tartalmaz
Makadámia dió / Queenslandi dió:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmaz
Pekándió:Tartalmazhat
Pisztácia:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Dió:Tartalmazhat
Búza:Tartalmazhat
Egyéb információk
462 g e
Tárolás
Tárolás -18°C alatt. Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): lásd a fedélen vagy a doboz alján.
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. Infóvonal: 06-80-180-144 www.icecreamjoy.com
Forgalmazó címe
Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 121-127. Infóvonal: 06-80-180-144
Előírt terméknév
Kakaóval és mogyoróval ízesített jégkrém és vanília ízű jégkrém kakaós-mogyorós szósszal (19%) és karamellizált mogyoródarabokkal (2%).
Cég címe
1138 Budapest, Váci út 121-127.
Nutrition Other Text
% Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 1 adag = 2 x gombóc = 100 ml = 56 g, 825 ml = 462 g ≈ 8 x (2 x gombóc)
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!