Összetevők
Búzafinomliszt,Sajtmassza 25% (víz, sajt 25%, kukoricakeményítő, búzafinomliszt, sovány tejpor, étkezési só, sajt aroma),Margarin [növényi olajok és zsírok (pálmaétolaj, repceétolaj, napraforgó-étolaj) változó arányban, víz, étkezési só, emulgeálószerek (zsírsavak poliglicerin-észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitinek), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószerek (szorbinsav, kálium-szorbát), aroma, színezék (karotinok)],Víz,Szezámmag,Cukor,Teljes tojáspor,Étkezési só,Étkezési ecet,Napraforgó-étolaj,Búzaglutén,Lisztjavító keverék [búzafinomliszt, búzaglutén, emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkósav észterei), repceétolaj, lisztkezelő szer (aszkorbinsav), enzimek],Sűrítő anyagok (nátrium-alginát, guargumi),Felületkezelő anyag [tejfehérje, dextróz, repceétolaj, színezékek (kurkumin)],Sajt aromaTápanyagok
| 100 g termékre vonatkoztatva: | |
|---|---|
| Energia | 1333 kJ/318 kcal | 
| Zsír | 18,3 g | 
| amelyből telített zsírsavak | 7 g | 
| Szénhidrát | 30,5 g | 
| amelyből cukrok | 1,3 g | 
| Fehérje | 7,1 g | 
| Só | 0,6 g | 
| A tápértéktáblázatban feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek, ingadozásuk előfordulhat. | 
Allergiával kapcsolatos információk
Glutént tartalmazó gabonafélék:Tartalmaz
Tojás:Tartalmaz
Tej:Tartalmaz
Diófélék:Tartalmazhat
Szezámmag:Tartalmaz
Szója:Tartalmazhat
Kén-dioxid / Szulfitok:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
P&P Pékáru Kft. 6100 Kiskunfélegyháza, X. ker. 92/b. www.pekaru.hu
Tárolás
Tárolás: -18°C-on. Minőségét megőrzi (nap, hónap, év) -18°C-on tárolva lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
P&P Pékáru Kft. 6100 Kiskunfélegyháza, X. ker. 92/b. www.pekaru.hu
Biztonsági figyelmeztetés
Figyelem! Felengedett terméket visszafagyasztani TILOS!
Előírt terméknév
Gyorsfagyasztott, sajtkrémmel töltött Barrita (mini rudacska)
Cég címe
6100 Kiskunfélegyháza, X. ker. 92/b.
 Nincsenek beküldve vélemények   
 Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!
 
 

 
  
  
 