Összetevők
Hal (ponty) 17%,Víz,Hal sűrítmény (keszeg, kárász, amur, harcsa),Vöröshagyma,Halászlé kocka [növényi zsírok (pálma, shea, sal), só, fűszerpaprika, ízfokozók (nátriumglutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), vöröshagyma-por, cukor, főtt-szárított tőkehal, aromák (hallal), színezék: ammóniás karamell, cayenne-bors, zellermag],Paprikakrém (nyers fűszer- és pritaminpaprika, só, módosított keményítő, sűrítőanyag: xantángumi, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát),Paprika,Fűszerpaprika (csípős, csemege),Sűrített paradicsom,Só,BorsTápanyagok
100 g termékben | |
---|---|
Energia | 133 kJ/ 32 kcal |
Zsír | 1,40 g |
amelyből telítettzsírsavak | 0,42 g |
Szénhidrát | 1,20 g |
amelyből cukrok | 0,20 g |
Fehérje | 3,60 g |
Só | 0,93 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller:Tartalmaz
Hal:Tartalmaz
Gyártó címe
Bocska - Bocska Edit egyéni vállalkozó, 56161751-2-31, Székhely: Magyarország, 2921 Komárom, Halastó u. 6. Telephely: Magyarország, 2931 Almásfüzitő, Ady Endre utca 4.
Elkészítés és felhasználás
Felhasználási javaslat: A papírcsomagolás és a fedél eltávolítása után melegítse forrásig mikrohullámú sütőben (kb. 10-12 percig, 700 W-on), vagy a teljes csomagolás eltávolítása után főzőedénybe helyezve tűzhelyen!
Tárolás
Minőségét megőrzi bontatlan csomagolásban: lásd a csomagolás oldalán (nap/hónap/év) Tárolási hőmérséklet legfeljebb -18°C Tárolás a fogyasztónál * -6°C 1 nap ** -12°C 1 hét *** -18°C lásd minőségét megőrzi
Tárolási típus
Fagyasztott
Max. hőm °C: -18
Kapcsolat
Bocska - Bocska Edit egyéni vállalkozó, 56161751-2-31, Székhely: Magyarország, 2921 Komárom, Halastó u. 6. Telephely: Magyarország, 2931 Almásfüzitő, Ady Endre utca 4.
Biztonsági figyelmeztetés
A gondos munka ellenére, szálkát tartalmazhat! A terméket felengedtetés után újrafagyasztani nem szabad.
Előírt terméknév
Passzírozott, gyorsfagyasztott halászlé ponty szelettel
Cég címe
Székhely: Magyarország, 2921 Komárom, Halastó u. 6. Telephely: Magyarország, 2931 Almásfüzitő, Ady Endre utca 4.
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!