Összetevők
Cukor,Búzaliszt (23%),Tojás (14%),Glükóz-fruktóz szirup,Növényi zsírok (pálma),Rehidratált, fölözött tej (7,9%),Zsírszegény kakaópor (2,3%),Növényi olajok (napraforgó, olívaolaj változó arányban),Sovány tejpor (1%),Emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei,Aromák,Mogyorókrém,Térfogatnövelő szerek: ammónium-karbonátok, nátrium-karbonátok, difoszfátok,Étkezési só,Tejfehérje,BúzarostTápanyagok
100 g | 28 g** | %RB* 28 g | |
---|---|---|---|
Energia | 1543 kJ | 432 kJ | |
369 kcal | 103 kcal | 5% | |
Zsír | 13 g | 3,7 g | 5% |
amelyből telített zsírsavak | 6,8 g | 1,9 g | 10% |
Szénhidrát | 56 g | 16 g | 6% |
amelyből cukrok | 34 g | 9,6 g | 11% |
Fehérje | 5,3 g | 1,5 g | 3% |
Só | 0,41 g | 0,11 g | 2% |
* RB = Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). | |||
** 1 adag = 1 snack (kb. 28 g). Ez a csomag 10 adagot tartalmaz. |
Allergiával kapcsolatos információk
Mandula:Tartalmazhat
Brazil dió:Tartalmazhat
Kesudió:Tartalmazhat
Tojás:Tartalmaz
Mogyoró:Tartalmaz
Makadámia dió / Queenslandi dió:Tartalmazhat
Tej:Tartalmaz
Mustár:Tartalmazhat
Diófélék:Tartalmaz
Pekándió:Tartalmazhat
Pisztácia:Tartalmazhat
Szója:Tartalmazhat
Dió:Tartalmazhat
Búza:Tartalmaz
Gyártó címe
Balconi S.p.A. Via XX Settembre, 51 20014 Nerviano (MI) Italy Tel. +39 0331 406 411 Fax +39 0331 406 406 balconi@balconidolciaria.com https://www.balconidolciaria.com
Tárolás
Száraz, hűvös helyen tárolandó. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Kapcsolat
Balconi S.p.A. Via XX Settembre, 51 20014 Nerviano (MI) Italy Tel. +39 0331 406 411 Fax +39 0331 406 406 balconi@balconidolciaria.com https://www.balconidolciaria.com
Előírt terméknév
Édes sütőipari termék zsírszegény kakaós töltelékkel (26%)
Cég címe
Via XX Settembre, 51 20014 Nerviano (MI) Italy
Nutrition Other Text
RB = Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 1 adag = 1 snack (kb. 28 g). Ez a csomag 10 adagot tartalmaz.
Nincsenek beküldve vélemények
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!