Összetevők
Tej,Savanyúságot szabályozó anyag (E575),Étkezési só (3,4%),Mikrobiológiai oltó (rennet),Zsírtartalom a szárazanyagban min. 40%Tápanyagok
100 g termékben: | |
---|---|
Energia | 937 kJ/226 kcal |
Zsír | 17 g |
amelyből telített zsírsavak | 10,8 g |
Szénhidrát | 6 g |
amelyből cukrok | 3 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 3,4 g |
Allergiával kapcsolatos információk
Tej:Tartalmaz
Gyártó címe
Arla Foods amba, DK-8260 Viby J. www.arla.com
Tárolás
Tárolás: 2-8°C között. Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás tetején (nap, hónap, év).
Tárolási típus
Lehűtött
Min. hőm °C: 2
Max. hőm °C: 8
Kapcsolat
Arla Foods amba, DK-8260 Viby J. www.arla.com
Termék információk
Ez a sima állagú, sűrű és krémes Apetina® fehérsajt ideális mártogatószószok, sajtos krémek, raguk, egytálételek és krémlevesek készítéséhez. Varázsold el a zöldségeket Apetinával!
Márka információk
Varázsold el a zöldségeket Apetinával!
Receptek
Sült édesburgonya-hasábok avokádóval, fekete babbal, salsa verdével és Apetina krémfehérsajttal Előkészület: 10 perc Elkészítés: 20-30 perc 2 adag Amire szükséged lesz 600-700 g édesburgonya, megmosva 1 evőkanál olaj 10 g friss koriander 10 g friss petrezselyem 10 g friss oregánó ½ gerezd fokhagyma ½ teáskanál vörösborecet 1 evőkanál olívaolaj ½ evőkanál kapribogyó (el is hagyható) ¼ teáskanál cukor 1 teáskanál lime-lé só és bors 1 konzervnyi főtt feketebab, lecsepegtetve és leöblítve 1 avokádó, meghámozva, kimagozva, szeletekre vágva 1 nem csípős chilipaprika vékonyra szelve (el is hagyható) 10 szál metélőhagyma, durvára vágva 150 g Apetina krémfehérsajt, darabokra morzsolva Így készítsd el Melegítsd elő a sütőt 190 °C-ra (légkeverésnél 180 °C, gázsütőn 5-ös fokozat). Vágd gerezdekre az édesburgonyát és tedd hőálló edénybe. Fedd le és mikrohullámú sütőben melegítsd öt percig, majd a hasábokat szedegesd ki papírtörlőre, hogy a gőz elszálljon belőlük. Nagyjából öt perc után az édesburgonya-szeleteket rendezd el egy tapadásmentes tepsiben és csepegtess rájuk olajat. Tedd sütőbe 20-25 percre, vagy amíg a gerezdek élei enyhén pirulni nem kezdenek. Eközben készítsd el a salsa verdét. Az összes hozzávalót tedd aprítógépbe és keverd addig, amíg sima pépet nem kapsz. Tedd félre a felhasználásig. Amikor az édesburgonya-gerezdek már megsültek, tedd rájuk a fekete babot és az avokádószeleteket, a tetejébe pedig szórj chiliszeletkéket és metélőhagymát. Végül az egészet öntözd meg a salsa verdével és morzsold a tetejére Apetina krémfehérsajtot. Máris tálalhatod!
Cég címe
DK-8260 Viby J.
Származási nyilatkozat
Gyártja Bislev Dairy Dániában
Mondja el véleményét!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!