A Élelmiszer Webáruház Cegléd - SPAR Partner honlapja a legjobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Weboldalunk használatával jóváhagyod a sütik használatát. További tudnivalók

Arla Apetina félzsíros, lágy krémfehér sajt 200 g

Gyártó: FOODNET ZRT
Cikkszám: 308069006
999 Ft
4 995 Ft / kg
Hűségpont érték:
Tartalmaz 18% ÁFA-t, nem tartalmazza a szállítási díjat
+
Hozzáadás a bevásárlólistához! Hozzáadás a bevásárlólistához!
Doboz ikon 1 karton = 9 db
Kérjük, adja meg a képen látható kódot az űrlap elküldése előtt!

Összetevők

Tej,Savanyúságot szabályozó anyag (E575),Étkezési só (3,4%),Mikrobiológiai oltó (rennet),Zsírtartalom a szárazanyagban min. 40%

Tápanyagok

 100 g termékben:
Energia937 kJ/226 kcal
Zsír17 g
amelyből telített zsírsavak10,8 g
Szénhidrát6 g
amelyből cukrok3 g
Fehérje12 g
3,4 g

Allergiával kapcsolatos információk


Tej:Tartalmaz

Gyártó címe

Arla Foods amba, DK-8260 Viby J. www.arla.com

Tárolás

Tárolás: 2-8°C között. Minőségét megőrzi: lásd a csomagolás tetején (nap, hónap, év).

Tárolási típus


Lehűtött
Min. hőm °C: 2
Max. hőm °C: 8

Kapcsolat

Arla Foods amba, DK-8260 Viby J. www.arla.com

Termék információk

Ez a sima állagú, sűrű és krémes Apetina® fehérsajt ideális mártogatószószok, sajtos krémek, raguk, egytálételek és krémlevesek készítéséhez. Varázsold el a zöldségeket Apetinával!

Márka információk

Varázsold el a zöldségeket Apetinával!

Receptek

Sült édesburgonya-hasábok avokádóval, fekete babbal, salsa verdével és Apetina krémfehérsajttal Előkészület: 10 perc Elkészítés: 20-30 perc 2 adag Amire szükséged lesz 600-700 g édesburgonya, megmosva 1 evőkanál olaj 10 g friss koriander 10 g friss petrezselyem 10 g friss oregánó ½ gerezd fokhagyma ½ teáskanál vörösborecet 1 evőkanál olívaolaj ½ evőkanál kapribogyó (el is hagyható) ¼ teáskanál cukor 1 teáskanál lime-lé só és bors 1 konzervnyi főtt feketebab, lecsepegtetve és leöblítve 1 avokádó, meghámozva, kimagozva, szeletekre vágva 1 nem csípős chilipaprika vékonyra szelve (el is hagyható) 10 szál metélőhagyma, durvára vágva 150 g Apetina krémfehérsajt, darabokra morzsolva Így készítsd el Melegítsd elő a sütőt 190 °C-ra (légkeverésnél 180 °C, gázsütőn 5-ös fokozat). Vágd gerezdekre az édesburgonyát és tedd hőálló edénybe. Fedd le és mikrohullámú sütőben melegítsd öt percig, majd a hasábokat szedegesd ki papírtörlőre, hogy a gőz elszálljon belőlük. Nagyjából öt perc után az édesburgonya-szeleteket rendezd el egy tapadásmentes tepsiben és csepegtess rájuk olajat. Tedd sütőbe 20-25 percre, vagy amíg a gerezdek élei enyhén pirulni nem kezdenek. Eközben készítsd el a salsa verdét. Az összes hozzávalót tedd aprítógépbe és keverd addig, amíg sima pépet nem kapsz. Tedd félre a felhasználásig. Amikor az édesburgonya-gerezdek már megsültek, tedd rájuk a fekete babot és az avokádószeleteket, a tetejébe pedig szórj chiliszeletkéket és metélőhagymát. Végül az egészet öntözd meg a salsa verdével és morzsold a tetejére Apetina krémfehérsajtot. Máris tálalhatod!

Cég címe

DK-8260 Viby J.

Származási nyilatkozat

Gyártja Bislev Dairy Dániában

Nincsenek beküldve vélemények

Mondja el véleményét!

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezzen be!

Elfelejtett jelszó - Regisztráció

Válaszd ki a számodra megfelelő idősávot
Kiszállításkor kártyával is fizethetsz
Ingyenes szállítás Cegléden 30000Ft felett