Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SOMAT ALL IN 1 EXTRA GÉPI MOSOGATÓTABLETTA 42 DB 739,2 G

EGYÉB MÁRKA
5.999,00 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 527202000
Egységár: 142,83 Ft/DB
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
5.999,00 Ft
Menny.:db

Leírás

Termék leírás

Használati utasítás

Adagolás: 1 tabletta minden típusú szennyeződésre. 1. Egyszerű és tiszta: Nem kell kicsomagolnia a tablettát a vízben oldódó fóliából. 2. Helyezze a tablettát egyenesen a mosogatógép adagoló tartályába. 3. Ne helyezze a tablettát az evőeszköz tárolóba, valamint a só adagoló tartályába. A Somat All in 1 Extra erőteljes tisztítóhatást biztosít még akkor is, ha világítanak a mosogatógép öblítőszer vagy a só kiürülését jelző lámpái. Mindkét esetben a mosogatógép öblítő és vízlágyító funkciói továbbra is működnek. Só és/vagy öblítőszer kiegészítő használata mindig lehetséges. Kemény víz esetén (>21°dH) a Somat All in 1 extra tablettához használjon Somat vízlágyító sót. Vízkeménységgel kapcsolatban érdeklődjön a helyi vízszolgáltatónál.


Biztonsági figyelmeztetés

Gépi mosogatótabletta. Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.


Minőség megőrzés

Tárolja száraz, hűvös helyen, +5°C és +40°C között, fagytól óvja. Minőségét megőrzi a gyártási dátumtól (lsd. a csomagoláson) számított 2 évig.


Tárolás

Szobahőmérsékletű


Gyártó

Henkel Srbija d.o.o., Bulevar Oslobođenja 383 11000 Beograd Szerbia


Forgalmazó

Henkel Magyarország Kft., 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 10/B, tel.: +36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu


Összetevők

5-15% oxigénalapú fehérítőszer, foszfonátok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, polikarboxilátok, Illatanyagok (Limonene, Benzyl Alcohol), Enzimek


Allergén infók


Allergének


Tápanyagok
 
Energia (kJ) 0kJ
Energia (kcal) 0kcal
Zsír 0g
amelyből telített zsírsavak 0g
Szénhidrát 0g
amelyből cukrok 0g
Rost 0g
Fehérje 0g
0g

Alkohol tartalom (%)

0


Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!